GMN vrijloopkoppeling

Het Duitse topmerk GMN staat voor hoogwaardige vrijloopkoppelingen voor uiteenlopende toepassingen. Ondernemers in diverse industrieën, de scheepvaart en machinebouw werken graag met de sterke GMN vrijloopkoppeling. Het is een onmisbaar onderdeel bij bijvoorbeeld liften, pompen en transportbanden. Als A-merk op het vlak van de vrijloopkoppeling is GMN gespecialiseerd in inbouw, aanbouw en behuisde koppelingen. Op internet kunt u veel informatie vinden over de kenmerken en technische specificaties, zodat u een optimale keuze kunt maken voor uw eigen gebruik.

De GMN vrijloopkoppeling is één van de meest verkochte in de Nederlandse industrie, variërend van landbouwmachines tot de automotive sector. Bij een merk als GMN hebben de vrijloopmodellen een stof- en vuilprotectielaagje, ze zijn beschermd tegen opspattend water om roestvorming of andere beschadiging tegen te gaan en kennen een krimpbeveiliging. Sommige types zijn bestand tegen extreme hitte, mocht dit van toepassing zijn bij uw bedrijf.

GMN vrijloopkoppeling heeft lange levensduur

Een poelie oftewel vrijloopkoppeling van GMN biedt u standaard een lange gebruikstermijn door de geringe kans op slijtage, verwering of beschadigingen. Zeer populair in het aanbod van GMN zijn de types uit de FE-serie, in het bijzonder de 400 Z en de 400 Z2.

Let bij de aanschaf van uw GMN vrijloopkoppeling of het aan uw voorwaarden of wensen voldoet. Verzoek om een configuratie waar uw machinerie om vraagt. Denk er ook aan om te kiezen voor een gelagere of een ongelagerde vrijloopkoppeling en hoe hij reageert op het tegenhouden van zaken als schokken en trillen. Koop uw GMN koppeling altijd bij een ervaren dealer uit de aandrijftechniek, hier begrijpen ze uw taal en uw wensen.

GMN vrijloopkoppelingen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt bij de dynamo’s in auto’s. Ook voor dit soort doeleinden bent u bij GMN aan het juiste adres. Als u getik of geklapper in uw auto hoort, duidt dit vaak op pech aan een dynamo en kan een nieuwe vrijloopkoppeling kopen een oplossing vormen.