Magento 2 webshop laten maken

De webwinkelier die wil meegaan met de tijd en veel conversie wil, moet nu kiezen voor een Magento 2 webshop laten maken bij een goed webbureau. Eind 2018 stopt Magento met de ondersteuning van versie 1. Maak dus op tijd de keuze voor een Magento 2 webshop laten maken door een expert en uw webwinkel is helemaal klaar voor de toekomst.

De huidige Magento standaard is in vrijwel elk opzicht beter dan de eerste versie. Hema, Gamma en Ikea kiezen niet voor niet voor deze unieke e-commerce open source oplossing. Voor zowel de klant als de ondernemer is een Magento 2 webshop sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker. Er is heel goed ingespeeld op vindbaarheid en mobiel gebruik. Ook is het afrekenproces  versimpeld, zodat er minder kans is op afhakende klanten.

Kies daarom voor de realisatie van een moderne Magento 2 webshop op maat voor een hogere omzet, meer traffic en een betere conversie. Bij een vernieuwing, verbetering of update van uw online winkel naar Magento 2 kunt u tegelijkertijd ook al uw andere wensen meenemen voor de bouw van een zo goed mogelijke webshop. Samen kunt u bijvoorbeeld komen tot een uitstekende koppeling van de nieuwe versie van Magento met uw voorraadbeheer, boekhoudpakket of pakketverzending.

Laat Magento 2 webshop altijd bouwen door deskundig internetbedrijf

Zorg bij de realisatie van een Magento webshop voor deskundige begeleiding, bij voorkeur een bedrijf met relevante keurmerken als ICT Waarborg of Google Partner. Uw oude en nieuwe site zullen bijvoorbeeld in de testfase tijdelijk naast elkaar bestaan en niet alle functionaliteiten werken zo maar in één keer. Omdat uw site 24/7 natuurlijk actief moet zijn moet u expertise inschakelen.

Een goede Magento specialist kan u advies geven over de uitstekende betaalpakketten die er bestaan naast de gratis community editie. Als een professioneel bedrijf uw Magento 2 webshop oplevert, maak dan meteen afspraken voor het toekomstig onderhoud, 24 uurs ondersteuning en support in de online marketing, zodat omzet en conversie blijvend in de plus gaan.