Meest opvallende promotie: lichtreclame

Meest opvallende promotie: lichtreclame. Elke ondernemer weet dit, maar niet iedereen maakt gebruik van deze relatief voordelige kans om op te vallen bij het grote publiek. Vooral als een onderneming op een aantrekkelijke zichtlocatie zit, is het belangrijk om ook op avonden en nachten op te vallen. Uiteraard is outdoor lichtreclame goed voor je imago en klantbereik, maar ook kan een compact reclamebord met verlichting wonderen doen bij de zzp’er die vanuit huis werkt. We vertellen je van alles over de meest opvallende promotie: lichtreclame.

Gelukkig zien steeds meer bedrijven de meerwaarde van zichtbaarheid met goede lichtreclame en de geringe investering die dat vraagt. Opvallende lichtreclame zorgt voor een professionele uitstraling en valt meestal vanaf ruime afstand op. Een goed signing bedrijf kan meten wat overdag en in de avond het meeste effect heeft qua maatvoering en kleur. Je logo of boodschap kan bij lichtreclame worden vormgegeven in je eigen huisstijl. De meeste verlichte reclameborden en lichtzuilen werken met een afstandsbediening.

Ontdek de goede kansen voor promotie bedrijf met lichtreclame

Veel sign specialisten kunnen niet alleen je buitenreclame met verlichting ontwerpen en monteren, vaak bieden ze ook schoonmaak- en onderhoudscontracten. Behalve lichtreclame voor de herkenning van je bedrijf is het ook raadzaam om te denken aan wegwijzerborden met verlichting, zodat de klant makkelijker de weg kan vinden naar je bedrijf.

Lichtreclame als meest opvallende promotie daalt de laatste jaren in prijs en de mogelijkheden nemen toe. Door de opmars van LED-verlichting voor commerciële doeleinden kunnen de onverlichte kleinere vlakken of lettertypes nu ook belicht worden. LED buitenverlichting is van een duurzame kwaliteit, behoeft weinig onderhoud en het energieverbruik is veel lager dan de vroeger vaak toegepaste TL- of neonverlichting. Bovendien kun je profiteren van een belastingteruggave tot wel veertig procent door de milieuwinst. Dit soort subsidie-aanvragen worden vaak geheel verzorgd door signingbedrijven.

Vraag offerte bij signingbedrijven voor goede promotie met lichtreclame

De meest opvallende promotie is lichtreclame. Breng je logo of uw boodschap over met professionele lichtreclame! Oriënteer je op de mooiste lichtbakken of lichtgevende letters en verbaas je over de vele mogelijkheden. Vraag bij collega-ondernemers naar tips voor een betrouwbare expert of vraag offertes aan bij een beletteringsbedrijf of sign specialist. Laat je bij hen voorlichten over alle opties, zoals een kostenverlagende omzetting van neon of TL naar LED-reclame. Je hoeft maar één keer te investeren en hebt daarna een lange periode profijt van de vele mensen die jouw bedrijf herkennen en erkennen.